Csapatépítés az Egri Korona Borházban

A monoton hétköznapokat nem csupán színessé kívánjuk varázsolni különleges extrém – élmény, valamint csapatépítő programjainkkal. Izgalmat, újdonságot, energiát adó kalandok ezek. Igazi élmények, melyek maradandósága és valódisága váltja ki azt az örömöt, mely boldoggá tesz! A programok minden esetben személyre szabottan kerülnek megvalósításra.

Pihentető programokként, de komoly feladatmegoldást, csapatösszefogást igénylő „kemény munkává" is alakíthatóak az aktuális célok és elképzelések igényében. 

Ízelítő prograjainkból:

 

SZÜRETI PROGRAM CSOPORTOK RÉSZÉRE

Rendelhető : 2017. szeptember 01 – október 10-ig. ( min. 15 fő )

Érkezéskor vendégeinket ágyas pálinkával és pogácsával fogadjuk. Rövid ismertető a Borház szőlőültetvényéről, a szüreti szokásokról. Ezután a szüret következik a Borházat közvetlenül körülvevő szőlőben. Vendégeinknek a szürethez való eszközöket osztunk szét, és a szőlősorok közé beállítva munkára fogjuk őket.

A frissen szedett szőlőt a Vendégek ledarálják és kipréselik. A friss mustot mindenki megkóstolhatja. A munka közbeni szünetekben borral és zsíros kenyérrel kínáljuk a vendégeket. Játékos versenyt rendezünk (hordógurítás, lopózás), melynek első három helyezettjét egy-egy üveg borral díjazzuk.

Szüreti program

Ezután pincebemutató következik, szakmai ismertetéssel a borkészítésről. Majd borkóstoló jön, melynek során négy fajta bort kóstolnak vendégeink, borkorcsolyával. A szüreti program tartalmaz egy főétkezést is, amelynek időpontját a csoport igénye szerint alakítjuk. Ezt lehet a szüret előtt ebédre vagy a szüret végén vacsorára beiktatni.

Az étkezés menüje a következő: Palócleves, Cigánypecsenye sült burgonyával és csalamádéval, Házi vegyes rétes, 2 dl bor, ásványvíz.

A program időtartama kb. 5-6 óra Ára: 7.900,- Ft/fő

A BORHÁZ TITKA

A Borház titkát nem mindenki birtokolhatja. A résztvevők megfejthetik az ősi rejtélyt, miközben felfedezik Demjén és környéke páratlan szépségét mintegy 2-3 km-es túra során. Kihagyhatatlan élmény, és örök titok! A mesés program célja a csapat építése, a csapattársak együttes feladatmegoldása, kreativitása, találékonysága. Az egyedülálló környezetben zajló játékok határtalan szórakozást ígérnek, de nem feledkeznek meg a közös munka okozta büszkeség eléréséről és az összefogás erejéről sem. A végső cél a titok megfejtése, melyre csakis együttesen, a csapat egésze képes!

A program Helyszíne: a szálloda parkja és erdei környezete Időtartama: 2 óra, minimum 10 fő részére

 

A BORHÁZ ELVESZETT KINCSE NYOMÁBAN

A felfedező kincsvadászat során a csapatnak együttes koordinálással kell megfejteni a titkokat, megoldani a feladatokat, ám ez nem olyan egyszerű. Különféle trükkök és megtévesztő események teszik komplikálttá. Ügyes koordinálással azonban a mindenre elszánt csapat eléri célját. A csapat egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül, közösen pedig megoldják a játékos feladatokat, és végül a kincs boldog öröm!

Minimum 10 fő részére Helyszíne: a szálloda parkja

 

GEOCACHING GEOCACHING EXTRA - WINECACHING

A program kiváló kikapcsolódást nyújt a résztvevőknek. A csoport GPS-ek segítségével több csapatban indul el a navigációs útvonalon. Az egyes koordináta pontokon eltérő fizikai és szellemi próbatételek várnak a csapat tagjaira. Néhol egy-egy láda (geoláda) néhol pedig egy-egy koordinátor segíti (nehezíti) a feladat megoldását. A feladatok megoldása csapat szinten kötelező, hiszen annak függvényében tudnak tovább haladni. Amennyiben a csapat jól teljesít, a geovadászat eléri célját és mindenki ajándékban részesül. A winecaching programnál, az állomáspontokon különleges egri borokat is kóstolhatnak a résztvevők.

 Minimum 10 fő részére, Helyszíne: a szálloda parkja és erdei környezete.

dőtartama: 2-3 óra

 

Weboldalunkon ún. cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. További információ »