Gasztronómia

A háromszintes épület második emeletés található a 200 főt befogadó éttermünk mely ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások, céges rendezvények megtartására.  Ugyan csak itt található egy 40 fős kisterem, mely étteremként és kis konferenca teremként is használható. A földszinten egy 100 fős rendezvénytermmel rendelkezünk. Nyári időszakban az éttermünk leköltözik a Borház előtti teraszra, itt fogadjuk vendégeinket, ahol grillezett és kemencében sült ételket is készítünk. Borkóstolóval egybekötött pincelátogatásokat szervezünk a hét több napján. A vendégeinket az év minden napján kiváló érmes borainkkal és izletes-magyaros ételeinkkel várjuk.

A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató vendégek számára szervezett szüreti program is. 

Tekintse meg aktuális étlapunkat!

Levesek

  • Vargányakrémleves juhtúrós pogácsával
  • Egries marhahúsleves csigatésztával
  • Számadó bográcsgulyás
  • Tárkonyos vadraguleves
  • Szederkrémleves

Előételek

  • Laska gomba carpaccio
  • Sültpaprika vargányás sajtkrémmel töltve

Kimélő ételek

  • Gombapaprikás kapros galuskával
  • Füstölt gomolya  salátaágyon, mézes vinegrette
  • Magvas camambert áfonyával, párolt rizzsel

Húsételek

  • Sült jércemell mogyorós-kéksajtos bundában, ruccolával, pesztós pennével
  • Vasalt csirkemell görög salátával
  • Fokhagymás sertéstarja burgonya rosebli-vel, vegyes salátaágyon
  • Sertés szűzérmék tejszínes gombaraguval, lángosra tálalva
  • Mátrai borzas pecsenye gombás sztrapacskával
  • Sertéscsülök forgatott burgonyával
  • Lazac steak grillezett zöldségekkel, fokhagymás fűszervajban forgatva
  • Filézett fokhagymás pisztráng zöldfűszeres burgonyával         
  • Sült libacomb hagymás törtburgonyával és párolt lilakáposztával
  • Roston kacsamell mandulás meggymártással és burgonya krokettel
  • Roston kacsamáj burgonyapürével, sült hagymával és szőlő lekvárral

Amik nem maradhatnak le étlapunkról...

  • Rántott gombafejek párolt rizzsel és tartármártással
  • Rántott sajt párolt rizzsel és tartármártással
  • Rántott sertésborda hasábburgonyával
  • Rántott csirkemell hasábburgonyával

Desszertek

  • Demjéni málnás
  • Somlói galuska
  • Meggyes palacsinta fagylalttal
  • Fagylaltserleg mézes gyümölccsel

Saláták

  • Káposztasaláta
  • Vegyes ecetes saláta
  • Tejfölös uborkasaláta
  • Friss vegyes saláta
  • Görög saláta

Elérhetőségeink

Recepció / Szobafoglalás

  • Tel.: +36 36 550-341
  •          +36 30 496-0901
  • Fax: +36 36 550-342
  • Online foglalás

Rendezvény (08:00-16:00-ig)

Borászat

Weboldalunkon ún. cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. További információ »