Rendelési feltételek

Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött.
Kérjük minden esetben a valóságnak megfelelő adatokkal töltse ki az online megrendelői felületet,  ellenkező esetben nem teljesül a megrendelése.

Vásárlási feltételek

A regisztráció során Ön az Egri Korona Borház és Borfalu ( Quality Champignons Kft.) adatbázisába írja be az adatait, amit mi az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezelünk.

Megrendelések kezelése:

Munkanapokon 10:00-ig beérkező rendeléseknél tudjuk 3 munkanapon belül vállalni a szállítást.

Ha a rendelés beérkezési ideje 10:00 után van akkor azt csak a következő naptol számított 3 munkanapon belül szállítjuk ki.

A házhozszállítás részletei:

A megrendelés feladását követő 2 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot Önnel, a megadott telefonos elérhetőségen keresztül.
Online felületünkön egyszerre legfeljebb 60 db terméket rendelhet meg.

A termékeket futárszolgálattal szállítjuk ki Önhöz, mely a megrendelt mennyiségtől függően a következő szállítási költséggel terheljük:

1 -17 palack együttes rendelés esetén a szállítás költsége: bruttó 2.500Ft.

18 palackot elérő együttes rendelésnél a kiszállítás díjmentes!

(A termékeink kiszállítási információi magyarorszáhon belüli szállítási cím esetén érvényesek, nemzetközi megrendelés esetén egyedi díjszabást alkalmazunk és ezt a megrendelővel egyeztetjük minden esetben.)

Adatvédelem:

A Weboldal felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

 • A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.
 • Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék.
 • Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.
 • A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a vásárlás teljesítéséhez az áruátvételi szerződéssel rendelkező kereskedelmi partnerei számára átadja.
 • Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.
 • A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.
 • A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld levelet, kivéve az Egri Korona Borház és Borfalu szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadására a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.
 • A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén. 
 • A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.

A kiszállított áru minőségi és mennyiségi reklamációját csak az áru átvételekor tudjuk elfogadni.

Amennyiben a kiszállított terméket a megbeszélés szerinti időpontban és helyen nem veszik át, a házhozszállítás nem teljesítettnek minősül, a kiszállítást a következő munkanapon külön díjazás nélkül megkíséreljük, ha ekkor sem sikerül átadni a megrendelt terméket akkor a megrendelést tárgytalannak tekintjük.

Fizetés készpénzben az áru átvételekor történik.

Abban az esetben, ha megrendelt áru nincs raktáron, telefonos egyeztetés után a megrendelés módosulhat.

Fenntartások

Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Weboldalon látható készlet a rendelés pillanatában nem áll rendelekezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.Jogi út kizárva.

A termékek képei csak illusztrációk.

Ha a számlázási és kiszállítási cím eltér a megrendelő címétől, azt kérjük a jelőlő négyzetek bekattintásával adja meg.

További kérdéseivel és észrevételeivel kérjük forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz:

Tel: +36 36 550 343
Fax: +36 36 550 573

Elérhetőségeink

Recepció / Szobafoglalás

 • Tel.: +36 36 550-341
 •          +36 30 496-0901
 • Fax: +36 36 550-342
 • Online foglalás

Rendezvény (08:00-16:00-ig)

Borászat

Demjéni Termáltó

 • Tel.: +36 36 790-100
 • Email: termalto@koronaborhaz.hu

Weboldalunkon ún. cookie-kat használunk, hogy jobb felhasználói élményt nyújthassunk. További információ »