Bejelentkezés Regisztráció

Szobák

Hangulatos hotel Budapesttől mindössze egy órás utazótávolságra, Eger mellett, egy kétszázhetven hektáros szőlőbirtok közepén.
Az idelátogatók a wellness és a pihenés mellett betekintést nyerhetnek egy nemzetközileg is sikeres borászat életébe, hangulatába.

Kattintson, és tegyen egy WebSétát a Korona Borház birtokán!
Wellness & Borfalu

Aktuális
ajánlataink

Hangulatos hotel Budapesttől mindössze egy órás utazótávolságra, Eger mellett, egy kétszázhetven hektáros szőlőbirtok közepén. Az idelátogatók a wellness és a pihenés mellett betekintést nyerhetnek egy nemzetközileg is sikeres borászat életébe, hangulatába.

Megtekintem »
Wellness & Borfalu

Wellness
& testi-lelki
feltöltődés

A térség legújabb turisztikai látványossága a Demjéni Termáltó, mely az Egri Korona Borház-hoz kapcsolódik. A környéken egyedülálló mediterrán jellegű, tengerpartot idéző fürdő a felnőtteknek és a gyermekeknek is kellemes kikapcsolódást nyújt egész évben.

Megtekintem »
Wellness & Borfalu

Gasztronómia
& Borkóstolók

A háromszintes épület második emeletés található a 200 főt befogadó éttermünk mely ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások, céges rendezvények megtartására.

Megtekintem »
Wellness & Borfalu

Programok &
Rendezvények

Borkóstolás pincebemutatóval, szakmai vezetéssel, gyertyafénnyel, borkorcsolyával az Egri Korona Borház egyedülálló barrique pincészetében. Vendégházaink mellett két teniszpálya található a sportolni vágyók számára. A jó idő beköszöntével kihagyhatatlan a szabadtéri sütögetés.

Megtekintem »
Wellness & Borfalu

Szőlő
& pincészet

Eger mellett Demjénben szeretettel várja Önt az Egri Korona Borházhoz tartozó Wellness Hotel és Borfalu. Hasonlóan a francia chateaukhoz, vagy az ausztrál winerykhez - borkóstolók és nívós szakmai rendezvények lebonyolítását ...

Megtekintem »