Bejelentkezés Regisztráció

Csapatépítő programok

A monoton hétköznapokat nem csupán színessé kívánjuk varázsolni különleges extrém – élmény, valamint csapatépítő programjainkkal. Izgalmat, újdonságot, energiát adó kalandok ezek, igazi és maradandó élményt nyújtanak. A programok minden esetben személyre szabottan kerülnek megvalósításra.

Pihentető programokként, de komoly feladatmegoldást, csapatösszefogást igénylő „kemény munkává" is alakíthatóak az aktuális célok és elképzelések függvényében.

Ízelítő programjainkból:

A borház titka

A Borház titkát nem mindenki birtokolhatja. A résztvevők megfejthetik az ősi rejtélyt, miközben felfedezik Demjén és környéke páratlan szépségét mintegy 2-3 km-es túra során. Kihagyhatatlan élmény, és örök titok! A mesés program célja a csapat építése, a csapattársak együttes feladatmegoldása, kreativitása, találékonysága. Az egyedülálló környezetben zajló játékok határtalan szórakozást ígérnek, melyhez hozzáadott érték a közös munka büszkesége, az összefogás ereje. A végső cél a titok megfejtése, melyre csakis együttesen, a csapat egésze képes!

A program helyszíne: a szálloda parkja és erdei környezete Időtartama: 2 óra, minimum 10 fő részére

A borház elveszett kincse nyomában

A felfedező kincsvadászat során a csapatnak együttes koordinálással kell megfejteni a titkokat, megoldani a feladatokat, ám ez nem olyan egyszerű. Különféle trükkök és megtévesztő események teszik komplikálttá. Ügyes koordinálással azonban a mindenre elszánt csapat eléri célját. A csapat egészére szükség van, mindenki kreativitása, ügyessége, találékonysága előtérbe kerül, közösen pedig megoldják a játékos feladatokat.

Minimum 10 fő részére, helyszíne: a szálloda parkja

Geocaching extra - Winecaching

A program kiváló kikapcsolódást nyújt a résztvevőknek. A csoport GPS-ek segítségével több csapatban indul el a navigációs útvonalon. Az egyes koordináta pontokon eltérő fizikai és szellemi próbatételek várnak a csapat tagjaira. Néhol egy-egy láda (geoláda) néhol pedig egy-egy koordinátor segíti (nehezíti) a feladat megoldását. A feladatok megoldása csapat szinten kötelező, hiszen annak függvényében tudnak tovább haladni. Amennyiben a csapat jól teljesít, a geovadászat eléri célját és mindenki ajándékban részesül. A winecaching programnál, az állomáspontokon különleges egri borokat is kóstolhatnak a résztvevők.

Minimum 10 fő részére, helyszíne: a szálloda parkja és erdei környezete.

Időtartama: 2-3 óra