Bejelentkezés Regisztráció

Gasztronómia

A háromszintes épület második emeletén található a 150 főt befogadó éttermünk, mely ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások, céges rendezvények megtartására. Ugyan csak itt található egy 40 fős kisterem, mely étteremként és kis konferenca teremként is használható. A földszinten egy 100 fős rendezvénytermmel rendelkezünk. Nyári időszakban az éttermünk leköltözik a Borház előtti teraszra, itt fogadjuk vendégeinket, ahol grillezett ételeket is készítünk. Borkóstolóval egybekötött pincelátogatásokat szervezünk minden szombaton 17.00 órától. A vendégeinket az év minden napján kiváló érmes borainkkal és izletes-magyaros ételeinkkel várjuk.

A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató vendégek számára szervezett szüreti program is.

 

Tekintse meg aktuális étlapunkat!

 

Levesek

  • Tyúkhúsleves cérnametélttel  1810-  
  • Vargányakrémleves juhtúrós pogácsával   2090-
  • Gulyásleves   2190-
  • Szeder krémleves   1760-
  • Harcsa halászlé gyufatésztával    2750-

Hal ételek

  • Fokhagymás pisztrángfilé grillezett zöldségekkel, tartármártással   4070-
  • Tengeri sügér egészben sütve remoulade mártással és édesburgonyával   4010-
  • Chilis-fokhagymás halfalatkák salátaágyon    2750-

Vegetáriánus ételek

  • Gombapaprikás galuskával   2420-
  • Gombapástétom zöldségekkel, pirítóssal    2030-
  • Cukkinis tejfölös fokhagymás tócsni    2190-

Hús ételek

  • Éde-chili supreme csirkemell burgonyapürével    3950-
  • Mozzarellás csirkemell gombás rizottóval    3950-
  • Rántott csirkemell jázmin rizzsel és tejfölös uborka salátával    4180-
  • Mátrai borzas pecsenye gombasztrapacskával    4270-
  • Fokhagymás sertéstarja sültburgonyával és házi csalamádéval    4290-
  • Sertés ribs sült zöldségekkel    4720-
  • Pofa pörkölt hagymás-szalonnás nudlival    4290-
  • Pulled Pork bagelben, amerikai káposzta salátával    2750-

 

Savanyúság - Saláta

  • Görög saláta   1480-
  • Uborka saláta   1100-
  • Házi csalamádé   1100-
  • Kovászos uborka   1100-

Desszertek

  • Somlói galuska   1810-
  • Panna Cotta    1730-
  • Fagylaltserleg   1680-