Bejelentkezés Regisztráció

Gasztronómia

A háromszintes épület második emeletén található a 150 főt befogadó éttermünk, mely ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások, céges rendezvények megtartására. Ugyan csak itt található egy 40 fős kisterem, mely étteremként és kis konferenca teremként is használható. A földszinten egy 100 fős rendezvénytermmel rendelkezünk. Nyári időszakban az éttermünk leköltözik a Borház előtti teraszra, itt fogadjuk vendégeinket, ahol grillezett ételeket is készítünk. Borkóstolóval egybekötött pincelátogatásokat szervezünk minden szombaton 17.00 órától. A vendégeinket az év minden napján kiváló érmes borainkkal és izletes-magyaros ételeinkkel várjuk.

A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató vendégek számára szervezett szüreti program is.

 

Tekintse meg aktuális étlapunkat!

 

Levesek

  • Tyúkhúsleves cérnametélttel  1650-  
  • Vargányakrémleves juhtúrós pogácsával   1900-
  • Gulyásleves   1990-
  • Szeder krémleves   1600-
  • Harcsa halászlé gyufatésztával    2500-

Hal ételek

  • Fokhagymás pisztrángfilé grillezett zöldségekkel, tartármártással   3700-
  • Tengeri sügér egészben sütve remoulade mártással és édesburgonyával   3650-
  • Chilis-fokhagymás halfalatkák salátaágyon    2500-

Vegetáriánus ételek

  • Gombapaprikás galuskával   2200-
  • Gombapástétom zöldségekkel, pirítóssal    1850-
  • Cukkinis tejfölös fokhagymás tócsni    1990-

Hús ételek

  • Éde-chili supreme csirkemell burgonyapürével    3590-
  • Mozzarellás csirkemell gombás rizottóval    3590-
  • Rántott csirkemell jázmin rizzsel és tejfölös uborka salátával    3800-
  • Mátrai borzas pecsenye gombasztrapacskával    3880-
  • Fokhagymás sertéstarja sültburgonyával és házi csalamádéval    3900-
  • Sertés ribs sült zöldségekkel    4290-
  • Pofa pörkölt hagymás-szalonnás nudlival    3900-
  • Pulled Pork bagelben, amerikai káposzta salátával    2500-

 

Savanyúság - Saláta

  • Görög saláta   1350-
  • Uborka saláta   1000-
  • Házi csalamádé   1000-
  • Kovászos uborka   1000-

Desszertek

  • Somlói galuska   1650-
  • Panna Cotta    1570-
  • Fagylaltserleg   1530-